За филма

[cryout-pullquote align=”left|center|right” textalign=”left|center|right” width=”33%”]
24 часа

24-3
Независим проект за документален филм
[/cryout-pullquote]

Филмът разказва пет човешки истории, всяка една заснета за 24 часа. Героите са хора от днешна България – млад бизнесмен, особняк, живеещ сам в планината, двойка пенсионери от българско село, пилот-парапланерист, и семейство, което се бори с особено предизвикателство всеки ден.

24 часа“ е филм за любовта, успеха, щастието, приключенията, мъката и болката – всички онези неща, които правят живота толкова изключителен!

Във филма няма никакви интервюта или „предизвикани“ моменти. Опитахме се да останем странични наблюдатели и доколкото можем да отразим истинското състояние и битие на героите.
Успоредно с това, целта ни бе да създадем един филм с високо визуално и звуково качество, с много „кино“ естетика и със специално композиран саундтрак.
Идеята на филма е да покаже, че най-хубавото, което всички ние имаме е способността ни да оцеляваме и да не губим надежда. И че в България може да се живее и работи нормалмо. Че дори и в трудни и несигурни времена, човечността и обичта могат да ни помогнат да преодолеем и най-трудните моменти, да продължим напред и да не се предаваме.


Искате да помогнете за осъществяването на този филм?

Comments are closed.