Екип

Кирил Станков – режисьор.

Кирил има във филмографията си 4 документални филма (с участия и награди от редица международни фестивали), музикален документален филм за рок-групата „Юрая Хийп“, 2 късометражни игрални филма и е сценарист и режисьор на „Джулай“ – пълнометражен игрален дебют, участвал в конкурсните и извън-конкурсните програми на няколко европейски фестивала (Москва, Рига, Вуковар, Пиещяни, София, Варна), прожектиран в рамките на фестивали на българското кино в Ню Йорк, Лондон, Берлин и Прага, и носител на наградата на Съюза на Българските Филмови Дейци от Златна Роза – 2012 г.

Наталия Новачкова – изпълнителен продуцент и помощник режисьор

Наталия е завършила режисура в НБУ. Има зад гърба си телевизионни продукции и два успешни късометражни игрални филма. Била е асистент-режисьор в „Джулай“.

Веселин Христов – оператор

Веселин е млад оператор, но с доста сериозен опит в последните години. Има зад гърба си десетки филми, реклами и клипове, работил е с утвърдени български режисьори в игралното и документално кино.

Петко Манчев – звукорежисьор, композитор

Петко има участия като звукорежисьор, композитор и ко-продуцент в десетки български и международни филми, реклами и музикални клипове. Един от хората с най-много опит и сериозна репутация в професията си в България и с несъмнен принос за развитието на новото българско кино.

Антон Ковачев – монтаж 

24 часа беше първият пълнометражен документален проект върху който Антон работи. Благодаря за търпението :).

Руслан Грудев – онлайн монтаж и пост-продукция

Руслан е утвърден монтажист и технически гуру, участвал в десетки кино и телевизиони продукции.

Димитър Русев – звуков монтаж и пост-продукция

Димитър има богат опит в кино и телевизионната пост-продукция в областта на звукооформлението.

Васил Георгиев-Кръпката – музика

Васко няма нужда от представяне. Отново чудесна съвместна работа след “Джулай”.


Искате да помогнете за осъществяването на този филм?

Comments are closed.